perjantai 18. joulukuuta 2020

Karanteenivapaalla ostosristeilyllä 16.12.2020

Sain Tallink Siljalta kutsun Megastarin karanteenivapaalle ostosristeilylle ja olihan se lähdettävä katsomaan millainen meno laivalla nykyään on.

Hiljaista oli terminaalissa ja Helsingistä Tallinnaan oli lähdössä noin kolmesataa matkustajaa. Paluussa matkustajia oli alle kaksisataa.


Menomatka meni mukavasti Business Loungen jouluisten ruokien äärellä.


Tarjolla oli herkkua vaikka kuinka monenlaista.


Katkarapuskagenia tuli syötyä matkan aikan useampi annos. Kylläpä oli kiva päästä pitkän tauon jälkeen nauttimaan hyvästä ruoasta.Laivan saapuessa Tallinaan olikin hyvä aika lähteä ostoksille.
Viron lipun alla liikennöivissä laivoissa on käytettävä kasvomaskia yleisissä tiloissa liikuttaessa.
Tuntui ehkä vähän turhauttavalle kävellä kasvomaski naamalla laivassa, missä oli huomattavasti vähemman tungosta kuin kauppakeskuksissa on ollut nyt joulukuussa.Traveller Superstoressa oli käytännössä vain henkilökuntaa ja kourallinen muita asiakkaita, eipä tarvinnut ainakaan miettiä turvavälejä joululahjaostoksia tehdessä.
Tallinnan satamassa oli parempia aikoja odottamassa Tallinkin Silja Europa ja Baltic Queen.Megastarilla oli jouluista ja rauhallista.

En edes muista, milloin olisin näin hiljaisella matkalla ja väljästi matkustanut Helsingin ja Tallinnan välillä. Paluumatkakin meni mukavasti Business Loungen herkkujen äärellä.Vielä ehtii ennen joulua käydä tekemässä jouluostokset väljästi sekä merihintaan ja samalla voi ottaa pienen irtioton karanteenivapaalla risteilyllä. Kiitokset Tallink Siljalle matkajärjestelyistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti