torstai 31. maaliskuuta 2016

Grease-musikaali Siljan Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla 1.4.-31.5.2016Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla päästään huhti-toukokuun aikana nauttimaan suuren maailman musikaali-ilottelusta, kun Grease-musikaali valtaa sekä Silja Serenaden että Silja Symphonyn.


Sain Tallink Siljalta kutsun Grease -musikaalin ennakkonäytökseen Silja Symphonylle.Ennen musikaalia oli lounasta tarjolla Tavoláta -ravintolassa.


Musikaalia esitettään kuutena päivän viikossa Silja Serenadella ja Silja Symphonylla.


Musikaaliesitykset ovat maksuttomia, mutta paikkavaraus on tehtävä ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Lähtöselvityksestä saa musikaalilipun, joka on sisäänpääsylippu esitykseen. Musikaalin esityskieli on englanti ja suositusikäraja on 12 vuotta. Yhteen musikaaliesitykseen mahtuu 300 katsojaa.

Musikaali esitetään Atlantis Palacessa kaksi kertaa esitysillan aikana ja paikalla tulee olla 30 minuuttia ennen esityksen alkua.


Premium-paikoilta on paras näkyvyys lavalle, paikat saa varattua ostamalla etukäteent tarjoilupaketin. Edullisin tarjoilupaketti maksaa 7,50 €/hlö ja kallein 24 €/hlö (Club One-kortilla 22 €/hlö).


Myös Harri Hylje on kasvattanut teemaan sopivan rasvaletin. Seuranaan Harrilla lavalla on Silja Symphonyn mahtava risteilypäällikkö Joakim Hackman.Mikä Grease?


Grease on Jim Jacobsin ja Warren Caseyn kirjoittama musikaali. Sen ensiesitys oli maineikkaassa The Kingston Mines -bluesclubilla, Chicagossa. Vuonna 1978 ensi-iltansa saanut John Travoltan ja Olivia Newton-Johnin tähdittämä elokuva oli menestys.


Musikaali sijoittuu chicagolaiseen Rydellin lukioon 50-luvulla. Grease on tarina nuoresta rakkaudesta ja siihen liittyvästä dramatiikasta.

Saamme seurata Sandy Dumbrowskin ja Danny Zukon rakkaustarinaa, jonka sivujuonina ovat nuorten kokema ryhmäpaine ja identiteettikysymykset.


Danny on koulun kovis, joka johtaa the T-birds poikajengiä.


Rasvalettikundien ympärillä pörrää The Pink Ladies -tyttöjengi, johon koulun uusi oppilas Sandy haluaa liittyä.


Nuorten tarinaa siivittää mahtava musiikki upeine laulukohtauksineen.

Alla vielä muutama fiiliskuva musikaaliesityksestä...

Grease-musikaalin tuotannosta Silja Linelle vastaa palkittu Belinda King Creative Productions -tuotantoyhtiö , jolla on huikea kokemus juuri laivoille tuotetuista show-esityksistä.


Laivan puitteet luovat omat erikoisuutensa ja haasteensa niin lavasteille, esitystahdille kuin esiintyjillekin.

Musikaalin ohjaajana ja koreografina toimii maailman tähtien kanssa työskennellyt Gary Lloyd, joka on kuvassa keskellä Tallink Siljan viihteestä vastaavan Kati Heiniön kanssa.


Siljan musikaaliversiossa laulaa ja näyttelee 15 hengen ammattilaiskaarti sekä livebändi.

Itse tykkäsin Grese-musikaalista enemmän kuin viime keväänä näkeämästäni Fame-musikaalista. Grease-musikaalia seuratetessa 90 minuuttia kului todella nopeasti. Menevästä musiikista ja ammattitaitoisten esiintyjien seurasta olisi voinut Atlantis Palacessa nauttia pidempäänkin. Suosittelen käymään katsomassa, jos Siljalla Tukholmaan olet kevään aikana matkustamassa!


Musikaaliristeilyn varaat kätevästi osoitteesta www.silja.fi


Grease-tunnelmaa Olympiaterminaalissa.


Kiitokset Tallink Siljalle sekä  Belinda King Creative Productions -tuotantoyhtiölle mukavasta musikaalielämyksestä!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti