lauantai 6. toukokuuta 2017

9-vuotissynttärit Harri Hylkeen kanssa m/s Silja Serenadella 6.5.2017


Pohdimme useaan otteeseen, missä Tuulin 9-vuotissynttärit kavereille järjestettäisiin. Vaihtoehtoja oli muutamia ja neiti itse ilmoitti, että haluaa viettää synttärit laivalla ja kun saimme vielä Tallink Siljalta erikoistarjouksen synttäreistä, niin päätös oli helppo. Synttärit varattiin joulukuussa 2016 ja kaikki varaukseen liittyvät asiat sujuivat kätevästi ja sujuvasti sähköpostitse Tallink Siljan kokous- ja ryhmämyynnissä työskentelevän Lauran kanssa.


Koska asumme hieman kauempana satamasta kasasimme lapset muutamaan autoon ja suuntasimme kohti Eteläsatamaa.


Autot parkkiin ja suunnaksi terminaali.Terminaalissa kaikki juhliin tulevat saivat rannekkeet, mitkä toimivat sisäänpääsynä laivalle.


Harri Hylje-synttäreitä järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, Silja Serenadella ja Silja Symphonylla laivan ollessa satamassa klo 12 - 14. synttärit maksavat 25 euroa/hlö (Club One 23 euroa/hlö) ja minimiveloitus on 300 euroa. Synttäriryhmän maksimikoko on 20 hlöä.Voi sitä lasten iloa ja riemua, kun portit aukesivat ja pääsimme siirtymään kohti juhlapaikkaa.
Synttärit järjestettiin Siljalandissa, missä Harri Hylkeen lisäksi juhlaväkeä viihdytti leikkihuoneen henkilökunta. Siljaland on avoinna synnttäreiden aikana myös laivamatkustajille, ainoastaan jätskibaarin puoli on varattu juhlavieraille.

 Tarjolla oli pizzaa, karkkia, keksejä, limsaa, mehua ja kahvia.

 Ja tietysti kakkua. Tuuli oli toivontut ysin muotoista kakkua ja sellainen oli laivan leipomossa leivottu. Kiitokset leipurille maukkaasta ja komeasta kakusta.


Makea maistui lapsille hyvin ja pian olikin energiaa leikkimiseen.
Ohjelmaa muokataan synttärivieraiden toiveiden mukaan ja meillä ohjelmaan kuului mm. kasvomaalausta.Pian saapuikin Harri lahjapaketin kera.
Harrin kanssa tanssittiin kulkueessa ympäri Siljalandia.


Halit Harrille.


Harri Hylje vierailee synttäreillä kaksi kertaa 15 minuutin ajan.
Harrin viereilujen välissä lapsia leikitytti leikinohjaajat.
Pallomeressä lapset viihtyivät pitkään.Harrin tullessa huilitauolta lapset halusivat limbota ja hyppiä naurun yli.
Harri kävi piilottamassa pallomereen tuubihuiveja lapsille etsittäväksi ja kaikkihan ne löytyivät.Pian alkoi olemaan juhlat ohi.


Vielä yhteiskuvat Harrin kanssa ennen kotiin lähtöä.Jokainen synttärivieras sai mukaansa ilmapallon ja risteilyetukortin.

Kiitokset Silja Serenaden Siljalandin henkilökunnalle ja Harri Hylkeelle mahtavista synttärijuhlista. Lapset olivat innoissaan koko kotimatkan ajan ja kaikki kertoivat haluavansa viettää tulevia synttäreitään laivalla Harri Hylkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti