maanantai 4. joulukuuta 2017

Pikkujoulut m/s Megastarin ostosristeilyllä 2.12.2017


Tallinkin Megastar soveltuu muuhunkin kuin Suomenlahden ylityksiin. Laivalle myydään normaalien reittimatkojen ja päiväristeilyiden lisäksi myös ostosristeilyjä. Ostosristeilylle voi lähteä 10.30 tai 16.30 lähdöillä Helsingistä ja risteily kestää viisi tuntia. Matkaan voi lähteä auton kanssa tai ilman.Me lähdimme työporukalla viettämään pikkujouluja Megastarin ostosristeilyn iltalähdölle.
Laivamatkan aikana ehtii hyvin esim. ruokailla, nauttia virvokkeista ja tehdä ostoksia. Koska olimme jo käyneet ennen laivan lähtöä syömässä Helsingissä, keskityimme virvokkeiden nauttimiseen ja joululahja- ja tuliasostoksiin.Menomatka Tallinnaan meni mukavasti SeaPubissa, palvelu pelasi ja jonojakaan ei baaritiskille ollut.

Hieman ennen Tallinnaan saapumista kävimme Traveller Superstoressa tekemässä ostokset. Jos varaa Megastarin ostosristeilyn ilman autoa saat 10 € hyvityksen mistä tahansa Traveller Superstore - myymälässä tekemistä ostoksista, mikäli ostosten yhteissumma on vähintään 150 €.
Tallinnassa olimme tunnin ja sinä aikana siirryimme SeaPubista Victory Pubin puolelle varaamaan hyvät paikat.
Paluumatkalla laiva olikin aika täysi ja jonot baaritiskeille olivat pitkät, mutta matka meni mukavasti hyvässä seurassa.

Kiitokset m/s Megastarin miehistölle ja matkaseuralaisille mukavasta illasta merellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti