maanantai 31. joulukuuta 2018

m/s Galaxylla Turusta Tukholmaan 26.12.2018


Kotona vietetyn joulun jälkeen lähdimme välipäiviksi Ruotsiin lomailemaan. m/s Galaxyn aamulähtö Turusta valikoitui, kun Club One Goldin joulutervehdyksen alennuskoodilla Executive Suiten sain uskomattoman edulliseen hintaan, eikä autopaikan hintakaan päätä huimannut.
Turussa olimme hyvissä ajoin autolähtöselvityksessä ja jonkun tovin odottelun jälkeen pääsimme ajamaan laivaan.


Kaikki Galaxyn Executive Suitet sijaitsevat laivan peräosassa ja niissä on isot parvekkeet.

Tallink Siljan nettisivujen hyttiesittely: "Kahden hengen tilavia parvekkeellisia 26-31 m2 hyttejä laivan peräosassa kannella 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä (saa lisävuoteen 1-2 lapselle), wc, suihku, hiustenkuivaaja, LCD-TV, puhelin, hedelmiä sekä jääkaappi, jossa virvokkeita ja pullollinen laivan kuohuviiniä. Erikoisaamiainen (ei erikoisristeilyillä) ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan. Hytti sijaitsee peräosassa, joten satamaan saavuttaessa saattaa kantautua tärinästä aiheutuvaa ääntä."


Parvekkeella ei aamulla tullut kuin pikaisesti piipahdettua.Suuntasimme ensimmäiseksi erikoisaamiaiselle, joka nykyään kuuluu hytin hintaan myös päivävuorolla. Galaxyn erikoisaamiainen tarjoillaan Grill House -ravintolassa.


Galaxylla ei ollut jaossa paperisia risteilyohjelmia, vaan risteilyohjelma oli nähtävillä screeneillä tai muutamassa paikassa tulostettuna ja niissä kehoitettiin ottamaan kuva ohjelmasta.


Karkkibingossa tuli myös käytyä, eikä voitto tällä kertaa osunut kohdalle.


Harri Hyljekin kävi tervehtimässä bingon pelaajia.Hieman tylsä oli päivävuoron ohjelmatarjonta, joten aika meni kierrellessä kaupoissa...


...sekä hytissä telkkaria katsellessa tai päiväunien merkeissä.Välillä tuli käytyä hytin parvekkeella saaristomaisemia ihailemssa.


Maarianhaminassa.

Lounaaksi kävimme syömässä Grill Housessa maistuvat burgerit.Infoaulasta löytyi Bore I:n / Skandian pienoismalli.Saaristomaisemia katselemassa.

Galaxyn jouluvalot.


Hieman ennen satamaan saapumista kävi hyttiemäntä tuomassa vielä suklaalevyn.


Pitkän laivalla vietetyn päivän jälkeen olimme vihdoin ja viimein Tukholmassa.


Aina vaan en ymmärrä laivan autokannen lastausta. Club One Gold -kortilla pitäisi päästä ensimmäisten joukossa laivasta ajamaan ulos. Tällä kertaa kaikki Gold -lapulla varustetut autot olivat sijoitettu molempien peräporttien väliin, jolloin olimme viimesten joukossa ajamassa laivasta ulos. No onneksi autokannella ei paljon autoja ollut, mutta jos jokin etu luvataan niin olisi siitä ehkä myös hyvä pitää kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti