lauantai 14. joulukuuta 2019

Testissä Megastarin ostosristeily & Tallink Pre-Order

Megastarin ostosristeily on erinomainen matka, jos haluaa vain laivalla shoppailla ja nauttia merimatkasta. Nyt vielä kun ostokset pystyy tilamaan Megastarin autotalliin Tallink Pre-Order -sivujen kautta. Kävimme testaamassa miten Tallink Pre-Order toimii Megastarin ostosristeilyllä. Matka toteutettiin yhteistyössä Tallinkin kanssa.


Ostosristeilyllä voi edelleenkin tilata tuotteita netistä tai laivalta saatavalla tilauskaavakkeella menomatkan aikana.


Ennen tilaamista pitää matka olla varattuna, sillä matkan varausnumeroa kysytään tilausta tehtäessä Tallink Pre-Orderin kautta. Car Shopping - palvelulla tarkoitetaan, että ostosristeily on varattu auton kanssa ja auto on parkissa autotallissa.


Suosittelen tutustumaan Tallink Pre-Orderin valikoimaan, mikä on tilauskaavaketta laajempi. Tallink Pre-Orderin kautta tilattuihin tuotteisiin ei lisätä panttia ja yli 400 euron tilauksesta saa 30 euroa alennusta, mikä vastaa autopaikan hintaa Megastarin autotallissa.


Tilauksen tekeminen oli helppoa ja nopeaa ja sen jälkeen tarvitsi vaan jäädä odottelemaan matkapäivää.
Matkapäivän koittaessa suuntasimme Länsisataman autolahtöselvitykseen ja saimme taustapeiliin ripustettavaksi Shopping Cruise lapun, jotta meidät osattiin ohjata autokentältä autotalliin.Autotalliin menijät ohjattiin ensimmäisenä laivaan.


Autotalliin ajettiin 5. kannelta johtavan rampin kautta.


Autotallin parkkipaikat. Meidän auto oli parkissa ruutujen 76 ja 71 välissä.
Lounge tuo mukavuutta matkantekoon ja tällä kertaa matkustimme mennen tullen Business Loungessa.Business Loungessa on valikoima aikakausi- ja sanomalehtiä...
...aamiaistarjoilu 10.30 lähdöllä Helsingistä...


ja laaja valikoima juomia...


...sähkölaitteiden latauspisteitä sekä Premium wifi.Business Loungen palveluista nautit 65 €/hlö/suunta lisämaksusta (0-5-vuotiaat veloituksetta).


Business Loungea edullisemmin matkustaa Comfort Loungessa. Comfort Loungessa on valikoima pientä purtavaa, mm. leipää ja leikkeleitä, sekä alkoholittomia juomia ja sanomalehtiä luettavaksi. Comfort Loungessa on myös mahdollisuus katsoa TV:tä sekä käyttää wifiä ja sähkölaitteiden latauspisteitä. Comfort Loungen lisämaksu on 24 €/hlö/suunta (0-5-vuotiaat veloituksetta).


Star matkalla Helsinkiin.


Baltic Queen ja Silja Europa Tallinnassa.


Laivan ollessa Tallinnassa oli hyvää aika tehdä ostoksia.

Puoli tuntia Tallinnasta lähdön jälkeen ennakkoon tilatut ostokset sai autotallin jakelupisteestä.


Tilauksen tarkistamisen jälkeen Tallink Pre-Orderin kautta tilatut tuotteet tuotiin auton viereen.
Hyvin mahtui ostokset Skodan kyytiin ja jäi vielä tilaakin.


Ostoksia voi tehdä lisää Traveller Superstore -myymälästä ja viedä autoon risteilyn aikana. Osa tuotteista saattaa olla edullisempia laivan myymälässä kuin Tallink Pre-Orderin kautta tilattuna, joten hinta vertailu kannattaa. Laivan hintoja pääset katsomaan tästä.Ostosten autoon lastaamisen jälkeen maistuikin jo lounas Business Loungessa.


Tarjolla oli samoja tuttuja joulunmakuja, kun edellisen viikon jouluruokaristeilyllämme.


Syönnin jälkeen oli vielä hyvää aikaa tehdä lisää ostosksia laivan myymälöissä.
Loppumatka menikin mukavasti Business Loungessa.

Mitä nyt Silja Europaa piti käydä kannella katsomassa ja kuvaamassa.
Länsisataman näkyessä oli aika siirtyä alas autotalliin.

Megastarin viiden tunnin ostosristeily on ollut helppo ja mukava miniristeily Helsingistä ja nyt kun siihen voi yhdistää vielä ennakkotilauksen Tallink Pre-Orderin kautta on ostosten tekeminen helppoa ja vaivatonta. Kiitokset Megastarin miehistölle ja Tallinkille mukavasta ostosristeilystä!


Varaa siis matka Tallinkin nettisivuilta ja tee sen jälkeen tilaus Tallink Pre-Orderin kautta helposti ja vaivattomasti, näin voit unohtaa tilauslomakkeiden täytön laivalla sekä jonottamisen laivan Pre-Order kassalle ja voit sen ajan nauttia laivamatkasta! Ei voi kuin suositella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti