torstai 15. huhtikuuta 2021

Lomautuspäivä laivalla 14.4.2021


Huhtikuun alussa alkoi jälleen uusi lomautusjakso ja kahden viikon joutenolon jälkeen olikin korkea aika päästä laivalle.

Tällä kertaa laivaksi valikoitu Star ja viiden tunnin karanteenivapaa ostosristeily. Rajoitettujen palveluiden vuoksi Business Lounge oli oiva valinta matkalle.Hiljaista oli jo terminaalissa, eikä turvavälien pitäminen ollut yhtään haastavaa.


Kasvomaskin käytöstä muistuteltiin monessa paikka opasteilla ja henkilökunta muistutti asiasta, jos maskia ei ollut naamalla ruokaa tai juomaa hakiessa.

Hyvälle näytti ja maistui Business Loungen tarjottavat.
Niiden äärellä saikin matkan kulumaan mukavasti.

Kelikin oli mitä mainioin merimaisemien ihailuun aurinkokannella.


Leikkihuoneessa oli hiljaista.9. kannella sijaitseva kahvila oli suljettuna.
Burger King on suljettu toistaiseksi.

Sunset Bar ja Comfort Lounge olivat myös suljettuna.
Ruokaa oli tarjolla Delight Buffetissa ja Snack Time Cafeteriassa.

A la Carte -ravintolaan oli varastoitu ylimääräiset penkit.Sea Pub oli auki koko matkan ajan.Samoin kaikki myymälät olivat avoinna
Aurinko paistoi myös Tallinnassa ja pikkaisen alkoi jo harmittamaan, että tällä kertaakaan ei Tallinnan kaduille päässyt kulkemaan - mutta toivottavasti kesällä se olisi jo mahdollista.
Paluumatkalla olikin aikaa nauttia Business Loungen antimista ja shoppaila kaikessa rauhassa ja ilman tungosta laivan myymälöissä.


Korona-aikana vastuulliseen matkustamiseen kuuluu kasvomaskien lisäksi myös käsihygienia sekä turvavälit, joita laivalla on erittäin helppo noudattaa. Ja tärkeintä kaikista on se, että matkustaa vain terveenä!

Viisi tuntia merellä sujui mukavasti ja turvallisesti, jälleen kerran. Suurin osa matkustajista oli tälläkin matkalla auton kanssa ja terminaaliin kautta oli poistumassa noin parikymmentä matkustajaa, joten ruuhkaa ei syntynyt laivasta poistuessa.


Ensimmäiseksi terminaalissa esitettiin negatiiviset koronatestitulokset ja muita täytettyjä lomakkeita. Risteilymatkustajat pääsivät ohittamaan nämä tarkastukset näyttämälle matkaliput. Lopuksi vielä passien tarkastus ja ulospääsy kesti vain muutman minuutin. Autokentällä homma ei tälläkään kertaa näyttänyt sujuvan yhtään sen sujuvammin kuin edellisellä matkallani.

2 kommenttia:

  1. Onko työntekijöille jonkinlaiset turvallisuuskoulutukset, ennen työsuhteen alkua? Mielenkiintoinen ala! Meidän tuttu on tuulivoima-alalla. Heillä on alkamassa GWO ART training. http://www.meriturva.fi/fi/koulutus/tuulivoima-alan-turvallisuuskoulutukset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallink Siljan sivuilta voit lukea lisää > https://fi.tallink.com/vastuullisuus ja sieltä kohta turvallisuus :)

      Poista