torstai 30. maaliskuuta 2017

Hotellimatkalla Tallinnassa 25.3.2017

Lähdin vaimoni kanssa viettämään lapsivapaata laatuaikaa Tallinnaan. Samalle ajankohdalle osui Haloo Helsingin paluukeikka, millä kuitenkaan emme olleet, mutta matkamme järjestelyihin se kuitenkin vaikutti.Lähdimme lauantaina aamulla uudesta Länsisatamasta Megastarilla kohti Tallinnaa. Lähtöselvitys sujui nopeasti, sillä olimme hyvissä ajoin satamassa. Lisäksi Tallinkin henkilökuntaa oli ohjaamassa matkustajia oikeille lähtöselvitystiskeille.
Matkalle meillä oli varattuna paikat Business Loungesta, mikä olikin hyvä valinta loppuunmyydyssä laivassa.


Business Loungen lisämaksun (65 € / hlö / suunta) hintaan sisältyy mm. ruoka- ja juomatarjoilu.Mukavaa luksusta matkalla!


Vielä ehtii osallistumaan hylkeiden suojeluun.

Loungessa oli niin mukavaa matkustaa, ettei sieltä ollut tarvetta poistua kuin Traveller Superstoreen.


Matka meni mukavasti ja nopeasti loungen antimia nauttien.


Laivan saavuttua Tallinnaan kävimme tekemässä hyviä löytöjä Sadama Marketin Outletissa.


Kävimme viemessä matkalaukun hotellille säilytykseen ja jatkoimme matkaa......kohti Sikupilliä, missä tuli käytyä Prismassa ostoksilla ja Hesburgerissa välipalalla.


Sikupillistä matka jatkui  Ülemisten kauppakeskukseen, missä vierähtikin jokunen tovi.Ostoskierroksen jälkeen palasimme hotellille, jossa huoneemmekin oli jo valmiina. Haloo Helsingin keikan vuoksi Tallinnasta oli vaikea löytää hotellihuonetta kyseiselle lauantaille, mutta Sokos Hotel Estoriasta löysimme vielä vapaan huoneen. Hotelli sijaitsee legendaarisen Viru-hotellin yhteydessä, mutta Estorian asiakkailla on mm. oma vastaanotto.
Solo Sokos Hotel Estorian huoneiden sisustuksessa ei ollut väriä säästelty. Huone oli oikein mukava ja varustettu monilla pienillä yksityiskohdilla. Meidän huoneen tarina kertoi avaruusmatkailusta.
Hetken huilailun jälkeen kävimme vielä piipahtamassa lähellä olevissa ostoskeskuksissa.Sen verran laiskotti ettei ruokapaikka jaksettu lähteä etsimään - päädyttiin Amarilloon. Siitä onkin kulunut aikaa kun Amarillossa viimeksi oltiin käyty. Hyvin maistui eväs, niin hyvin että hotellihuone alkoi vetämään puoleensa.


Aamulla, kellojen siirron vuoksi, oli hieman hakusessa oliko puhelin jo vaihtanut ajan automaattisesti kesäaikaan. Olihan se, jonka vuoksi herätys olikin tuntia aiemmin. Se ei haitannut, sillä jäi aikaa nauttia kauemmin aamiaisesta ennen laivalle lähtöä.Estorian ja Virun asiakkailla oli omat aamiaishuoneet.Estorian aamiainen oli erinomainen, yksi parhaimmista hotelliaamiaisista mitä olen koskaan syönyt. Rauhallinen tunnelma, kahvit tarjoiltiin pöytään ja runsas aamiaistarjonta muodosivat yhdessä hyvän kokonaisuuden.Paluumatkan olimme varanneet klo 10.30 lähtevälle Starille.
Matka sujui mukavasti ja nopeasti Business Loungessa.


Pian olimmekin Helsingissä ja edessä oli vielä bussimatka kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti