keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Kesämatka lähelle - Päiväristeily Tallinnaan 22.7.2019Kun Tallinkin Shuttleilla pääsee Helsingistä Tallinnaan kuudesti päivässä, voi vaikka lomalla lähteä kesämatkalle lähelle.Lähdimme m/s Starin 13.30 vuorolla Helsingistä Tallinnaan ja paluumatka oli varattuna m/s Megastarin 19.30 vuorolle Tallinnasta Helsinkiin.
Matkaa varatessa päätimme vaihteeksi testata m/s Starin á la Carte -ravintolaa.Ravintola on pysynyt sisustukseltaan samanlaisena valmistumisesta saakka.Lasten kanssa matkatessa ei aina pitkän kaavan mukaan voi syödä ja tälläkin kertaa mentiin pelkällä pääruoalla. Ravintolasta löytyy myös oma lista lapsille, se löytyy Tallinkin vironkielisiltä sivuilta.


Lapset tilasivat jo perinteeksi muodostuneen grillipihvin.


Me aikuiset olimme yksimielisiä ja päädyimme kaikki tilaamaan nieriää, mikä olikin erinomainen valinta.


Nieriän ja miksei monen muun ruoan kanssa maistui hyvin Tallink Siljan laivan roséviini. Ilmeisesti roséviini on maistunut monelle muullekin matkustajalle yhtä hyvin, sillä laivojen myymälöistä ja Tallinkin keskusvarastolta se on toistaiseksi loppunut. Myymälöistä sitä saa tällä hetkellä ainoastaan piccolopulloissa, joita saa neljä hintaan 9,90 € (yksittäin 3,90 €).


Ruoka oli maukasta ja palvelu pelasi hyvin, ensi kerralla ehkä testataan pidemmän kaavan mukaan.

Tallinnassa reilu kolme tuntia meni nopeasti ja paluumatkalle lähdettiin m/s Megastarilla.Paluumatkalla päädyimme nauttimaan Burger Kingin eväillä...


...ja Fast Lanen juomilla.Kesäinen meri.Vaikka usein käydäänkin laivalla, niin aina löytyy jotain ostettavaa kotiin.


m/s Megastarin saapuessa Helsinkiin klo 21.30, oli taas yksi mukava reissu ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti