sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Baltic Sea Tour 2019 - osa 3 (Silja Symphonylla Helsinkiin)

Tämänvuotisen Baltic Sea Tourin viimeinen etappi matkustettiin m/s Silja Symphonyn kyydissä Tukholmasta Helsinkiin. Myös tämä laivamatka toteutettiin yhteistyössä Tallink Siljan kanssa.Perushyteistä meidän lasten suosikki on Promenade-luokan hytti ja sellainen meille oli varattuna tälle etapille.


Tukholmassa järjestetyn maratonin vuoksi laivalla oli erikoisaikataulu ja keula kohti Maarianhaminaan käännettiin vasta klo 19.00 ja Helsinkiin saavuttaisiin seuraavana aamuna klo 11.30. Tukholman päässä reittimatkustajat pääsivät laivaan normaalin aikaan (klo 15.15)Ennen laivan lähtöä ehti hyvin käydä ostoksilla laivan myymälöissä.Promenaden myymälät olivat avoinna ennen lähtöä


Miesten vessa laivan peräosassa oli saanut uutta ilmettä.


Maraton-risteilyn aikataulut sekoittivat myös ravintoloiden aikatauluja ja syömään pääsyä saikin odotella normaalia pidempään.

Kävimme ruokailemassa Grill House -ravintolassa ja hyvää kannatikin odottaa.
 Lapset löytivät listalta tilattavaksi hampurilasen ja grillipihvin.


Ja koska viimeksi ihastuttiin Dry aged -pihviin, niin sellainen oli saatava myös nyt. Ja en voi muuta kuin suositella testaamaan.


m/s Galaxy saapui Tukholmaan ja joutui Tallinnan laivojen laituripaikalle.Illalla vielä discot Harri Hylkeen kanssa.Ja vielä toinen kierros laivan myymälöissä.......Siljalandin kautta nukkumaan - pitkä päivä takana.

Hyvin nukutun yön jälkeen aamu alkoi mukavasti Tavolàtan erikoisaamiaisella.
Harri Hylkeen kanssa kävimme aamujumpalla.


Vaikka itse jumpaa tärkeämpää taisi olla halin saaminen Harrilta.


Keli ei ollut parhain ulkona leikkimiseen, mutta jospa seuraavalla kerralla sitten.

Ja pian olimmekin perillä Helsingissä ja tämän vuotinen Baltic Sea Tour saatiin päätökseen. Kiitokset Tallink Siljalle matkajärjestelyistä ja laivojen miehistöille mukavista merimatkoista.


Saa nähdä millainen Baltic Sea Tour saadaan ensi vuodelle suunniteltua. Tallink Siljan laivat tarjoavat mahdollisuuksia erilaisiin kiertoristeilyihin. Eri reittejä yhdistelemässä saa itse rakennettua mieleisen yhdistelmän ja samalla pääsee matkustamaan eri laivoilla. Matkaan voi lähteä omalla autolla tai ilman autoa ja laivamatkojen väliin voi lisätä yöpymisiä hotelleissa. Laivamatkojen varaaminen onnistuu Tallink Siljan Online-varauksen kautta, jolloin joka etappi täytyy varata omalle varaukselle, jos haluat kaikki laivamatkat samalle varauksellen niin se onnistuui ottamalla yhteyttä Tallink Siljan myyntipalveluun tai matkamyymälään.


Eikä kannata myöskään unohtaa m/s Silja Europan kesän erikoisristeilyitä. Visby ja Riika on koettu aikaisempina kesinä ja tänä vuonna testataan Ahvenanmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti