perjantai 28. kesäkuuta 2019

Tallink Shuttle - vie lähelle / Päiväristeily Tallinnaan 27.6.2019


Tallinna on lähellä ja sinne pääsee Helsingistä Tallinkin Shuttleilla kuudesti päivässä. Tämä matka toteutettiin yhteistyössä Tallinkin kanssa.
Länsiterminaali 2:ssa on avauttu Summer Pop-up Lounge Club One Gold -asiakkaille.Molemmilla Shuttleilla lipun hintaan kuuluu Star -luokan kansipaikat. Mukavuutta matkaan saa varaamalla paikan Comfort tai Business Loungesta.


Nyt kesällä (1.6. - 31.8.2019) Club One -asiakkaat saavat Comfort Loungen 14 euroa / hlö /suunta (norm. 24 euroa / hlö / suunta). Business Loungessa lisämaksu heinäkuussa on 40 euroa / hlö / suunta (norm. 65 euroa / hlö / suunta).


Tällä kertaa Tallinnaan matkustin m/s Megastarin Comfort Loungessa ja pääsin samalla testaamaan 1.3.2019 uudistuneen valikoiman.Comfort Loungen tarjoiluja on täydennetty sämpylöillä, kinkulla, juustolla ja vihanneksilla.


Näiden lisäksi hintaan kuuluu myös pientä naposteltavaa, kahvia ja virvoitusjuomia.


Comfort Loungessa on rauhallista matkustaa, vaikka laiva olisikin täynnä.


Megastarilla Comfort Lounge sijaitsee 8. kannen keulassa, Business Loungen vieressä.Comfort Loungesta voi lisämaksusta ostaa alkoholijuomia, täytettyjä leipiä yms. Lisäksi Comfort Loungesta löytyy oma myyntihylly, jossa osa tuotteista myydään edullisemmin kuin  laivan myymälässä.


Parin tunnin matkan aikana ehtii hyvin käydä myös laivan Travller Superstore -myymälässä.


Myymälässä on hyviä kampanjatarjouksia ja Club One -etuja. Lisäksi 1.7. alkaen lähes 700 tuotteen hinnat laskevat.
Myymälässä on myös valikoima Tallink 30 -tuotteita.Tallinkin synttäreihin liittyi myös tämä vierailuni Tallinnassa ja Tallinkin pääkonttorissa, mutta siitä lisää infoa tulee myöhemmin.


Ennen paluumatkaa aikaa jäi myös tuliaisostoksille.
m/s Starilla Comfort Lounge sijaitsee 9. kannen keulaosassa.
Entisen Sunset Barin tilalle rakennettu Comfort Class ei niin mukava ole kuin m/s Megastarilla, mutta ajaa asiansa hyvin.Tarjoilut olivat samanlaiset molemmilla laivoilla.


Laivan Supermarkeista vielä lomajuomat ennen Helsinkiin saapumista, niitä kun ei kannata maista raahata.Päiväristeily Tallinnaan on mukava irtiotto arjesta tai lomasta ja Comfort Loungessa se onnistuu mukavasti ja Business Loungessa vielä mukavammin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti