sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Laatuaikaa & Tangon taikaa Silja Resortissa 25.10. - 27.10.2019

Lasten vietttäessä viikonloppua mummilassa, pääsimme kahdestaan vaimoni kanssa ottamaan irtioton arjesta ja mikä sen mukavampi paikka sille olisi kuin valkoinen laiva.Olin varannut meille DeLuxe-hytin, missä harvemmin tulee matkustettua.


Jääkaapista löytyi perusvirvokkeet.

Siljan Helsingin laivoilla vietetään 1.9.-30.11.2019 Let´s Tango -teemaa. Teema näkyy ohjelman lisäksi myös Grill House -ravintolassa tarjottavassa erikoismenussa.Ja pitihän sitä testata mille Tango maistuu...


Lasten kanssa reissatessa ruokailu hoidetaan nopeasti, mutta kahdestaan reissatessa on kiva nauttia ruoasta ihan kaikessa rauhassa.Alkuruoka oli oikein kiva makuyhdistelmä, minkä kanssa maistui laivan roseeviini oikein hyvin.Pääruokaa odotellessa oli aikaa maistella Captain´s Choice -punaviiniä, joka tulee Famille Mayardin viinitilalta Ranskasta.Grill Housen Dry-age ulkofileepihvit ovat maistuneet meille aikaisemmilla matkoilla ja tällä kertaa oli aika testata entrecôtea. Dry-age entrecôtesta taisi tulla uusi suosikki Grill Housen listalta.Ja mitä olisi menu ilman jälkiruokaa. Mukavan raikas yhdistelmä hedelmiä ja vaniljajäätelöä kruunasi koko aterian.Ruokailun jälkeen olikin hyvää aikaa kierrellä laivan myymälöissä...


...ja piipahtaa pubissa.


Pubin hulinassa ei kauan jaksanut istua, joten siirryimme Bon Vivantin viinibaarin puolelle.


Ilta jatkui Starlightissa.


Pitihän sitä myös New York Clubilla käydä pyörähtämässä.


Työviikko kuitenkin painoi takana sen verran paljon, että kovin myöhään ei jaksettu valvoa...


...mutta  sen verran myöhään kuitenkin, että yöruoka maistui Fast Lanessa.


Aamulla oli mukavaa, kun sai herätä kaikessa rauhassa. Verhot avatessa Baltic Princess lipui ohi sateisessa saaristossa.Tavolàtan erikoisaamiaisella on aina maistuvat tarjottavat hyvän palvelun kera.
Ennen Tukholmaan saapumista ehdimme vielä käydä tekemässä tuliaisostokset.


Tukholman risteilyllä käymme aika usein Mall of Scandinaviassa, kuten myös tälläkin kertaa.Mall of Scandianviaan pääsee kätevästi ja nopeasti Tunnelbanalla ja Pendeltågilla.
Ja vaikka meille pääkaupunkiseudulle avataan kokoajan uusia ostoskeskuksia, on niiden tarjonta pääsääntöisesti sama. Mall of Scandinaviasta löytyy useita sellaisia kauppoja, joita ei Suomesta löydy. Ehkä tämän vuoksi vierailemme siellä niin usein.
Halloween oli kovasti esillä myymälöissä.


Kuten myös lähestyvä joulu.Myymälöiden lisäksi Mall of Scandinaviassa on paljon erilaisia kivoja ravintoloita, joista tällä kertaa päädyimme testaamaan icha icha -ravintolaa.Promenade.


Illallisella kävimme Happy Lobsterissa, missä tilasimme legendaarisen äyriäisvadin.


Äyriäisvati on ollut tarjolla Silja Serenadella jo vuodesta 1990 lähtien.Viini valittiin suosituksen perusteella ja oli oikein hyvä valinta.


Monenlaista herkkua oli vadille kasattuna runsaasti ja ostereiden tilalle halusimme vaihtaa tilausvaihessa täpläravut. Äyriäisvadin äärellä menikin alkuilta leppoisasti.Ruokailun jälkeen oli taas myymäläkierroksen vuoro.

Bon Vivantin viinibaarissa oli paluumatkallakin rauhallista istuskella.

Ilta jatkui Starlightin Sea View Loungessa, missä näköalat ei kovin kummoiset olleet pimeän sään vuoksi.


Menomatkalle ei Tango Showta ehditty katsomaan, mutta paluumatkan "Tango in Shadows" -show tuli katsottua.
Meno jatkui pikkutunneille New York Clubilla.Ja ennen nukkumaan menoa tuli taas käytyä Fast Lanessa yöruoalla.


Onneksi yöllä siirryttiin talviaikaan ja saimme nukkua tunnin pidempään. Olisi se uni maistunut pidenpäänkin, mutta piti vielä ehtiä Tavolàtan aamiaiselle ennen Helsinkiin saapumista.


Kiitokset taas Silja Serenaden miehistölle mukavasta matkasta ja nähdään taas joulukuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti