perjantai 26. kesäkuuta 2020

Päiväristeily Tallinnaan Victorialla 24.6.2020Victorian 11 tunnin päiväristeilyllä Tallinnaan pääsee näppärästi merelle tuulettumaan, edullisille ostoksille ja vielä jää aikaa jos haluaa Tallinnassa piipahtaa.

Victoria lähtee Helsingissä Länsiterminaali 1:stä, Starin entiseltä laituripaikalta.


Kun hytti 9521:ssä ei hyttibileitä ollut, niin piti lähteä etsimään omaa hyttiä.
Oma hytti löytyikin muutama kansi alempaa.Megastar saapui Tallinnasta hieman ennen meidän laivan lähtöä.


Aurinkokannella paahtui ja tuulettui oikein kunnolla.
Kaupoissa alennusmyynnit jatkuvat koko kesän.


Menomatka Tallinnaan meni yllättävän nopeasti.
Tallinnassa Victoria saapuu D-terminaalin perimmäiselle laituripaikalle, mistä kävelymatkaa terminaalille on reippaasti. Silja Europan lähdettyä Victoria siirtyy Europan laituripaikalle.Juhannuspäivänä Tallinnan kadut olivat hiljaisia ja suurin osa ravintoloista oli suljettuna.Raatihuoneentorilla oli osa ravintoloista auki ja hyvin nopeaan terassien täyttyessä, henkilökunta kantoi houkuttimena olleet alennuskyltit piiloon.Kävimme testaamassa Tule Estonia -ravintolan, missä tilaus otettiin vastaan nopeasti.Ruokia saikin odotella melkein tunnin ajan. Onneksi ruoat kuitenkin maistuivat hyvälle, tuollaisen odottelun jälkeen.
Suurin osa ravintoloista oli ottanut jo käyttöön normihinnaston ja muutamilla oli käytössä vielä erikoistarjouksia.Pikainen piipahdus vielä Prismassa ja Rimissä ennen laivalle paluuta.
D-terminaalissa remonttikin alkaa pikkuhiljaa valmistumaan.
Laivojen bongaustakin voi harrastaa paluumatkalla.

Lokkien ilmestyessä iltapalalle aurinkokannelle, olimmekin jo melkein perillä. Kiitokset matkaseuralla ja Victorian miehistölle mukavasta merimatkasta!


Mikset sinäkin lähtisi merelle tuulettumaan? 11 tunnin päiväristeilyn pääset varaamaan Tallink Siljan nettisivuilta.


Jos kuitenkin Riika, Turku, Maarianhamina tai Saarenmaa kiinnostaa enemmän, niin Tallink Siljan risteilykesän 2020 valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti