torstai 11. kesäkuuta 2020

Testissä Megastarin Business Lounge 11.6.2020Pääsin testaamaan miten Megastarin Business Lounge toimii näin poikkeusolojen aikana.

Länsiterminaalissa matkan voi lähtöselvittää tiskillä tai automaatilla.


Viimeistään nyt kannattaa ladata Tallink & Silja Linen mobiilisovellus, jonka kautta välttää Helsinki-Tallinna-matkallaan lähtöselvityksen tekemisen terminaalissa. Sovelluksen kautta on saatavilla kaikki matkan tärkeät tiedot ja aikataulut sekä Club One kanta-asiakaskortti. Lue lisää ja lataa: www.tallinksilja.fi/mobiili

Business Loungessa on matkustajamäärää rajoitettu.


Kylmät ruoat ovat hygieniasyistä yksittäispakkattuja.Lämpöiset ruoat annostellaan miehistön toimesta.Juomat saa itse ottaa, kuten ennenkin.


Käsihygienia on hyvä muistaa täälläkin, jotta taudit eivät pääse leviämään.
Aamiaisella on tarjolla lämpiminä ruokia mm. pekonia, munakokkelia, kananmunia, nakkeja.


Lounaalla valikoimasta löytyi lohta, possua ja lihapullia lisukkeineen. Myös kylmien ruokien valikoima oli aamun tarjontaa laajempi.
Ja eihän se ostosristeily ole mitään ilman ostoksia. Alennusmyynnit jatkuvat laivalla edelleen ja taas tuli tehtyä hyviä löytöjä.


Tällä reissulla tuli maistettua myös ensimmäisen kerran Starbucksin kahvia.Merellä viisi tuntia meni taas nopeasti ja mukavasti. Onneksi taas pääsee risteilemään.


Hallituksen ilmoitettua lähimatkailun rajoitusten purkamisesta mm. Baltian maiden osalta, julkaisi Tallink Silja tiedotteet Tallink Spa & Conference -hotellin avaamisesta, Baltic Queenin uudesta risteilyreitistä. Ruotsin jäädessä matkustuskuplan ulkopuolelle ilmoitti Tallink Silja AB aloittavansa Silja Symphonylla risteilyt Tukholmasta Maarianhaminan kautta Visbyhyn. Varsin mielenkiintoinen risteilykesä Tallink Siljalla tulossa - täällä jo innolla odotellaan!

2 kommenttia:

  1. On tässä jotakin hyvääkin kun on uusia reittikokeiluita. Helsinki-Riika reitti voisi olla jopa ihan kannattava sesonki reitti mutta saa nähdä. Itsekin jo pari risteilyä viime viikonloppuna tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Täällä innolla odotellaan uusia reittejä

    VastaaPoista